JCH Bouw

Voor nieuwbouw, renovatie en timmerwerk

Maatwerk. Altijd en overal.

Wat we ook doen en waar we ook zijn, alles is puur maatwerk. Gedurende het hele project betrekken we u bij de voortgang en geven we alle ruimte om tussentijds van gedachte te veranderen. We begrijpen dat het vinden van de perfecte oplossing vraagt om communicatie en flexibiliteit. Hierin doorlopen we samen met u de volgende stappen. 
 

Maatwerk

U geeft uw wensen
Elk project begint bij uw wensen. U geeft telefonisch of via het contactformulier door wat u in gedachten heeft. Wij werken uw wensen uit en sturen kosteloos een eerste contourenplan met prijsopgave.
Wij komen vrijblijvend bij uw langs
Vervolgens plannen we, geheel kosteloos, een moment waarop we samen op locatie de plannen bespreken. Hierin zijn uw wensen uitgangspunt, maar denken we graag met u mee.
Plan en prijs worden besproken
Wanneer u helemaal tevreden bent over het plan, maken wij een zo nauwkeurig mogelijke planning met alle verwachte kosten. Hierbij wordt het gehele traject stap voor stap met u doorlopen.
Wij gaan aan de slag
Nadat we de hand hebben geschud, gaan wij aan de slag. U kunt tijdens het gehele traject rekenen op volledige transparantie en goede communicatie. Hierdoor komt u na oplevering nooit voor verrassingen te staan.